← terug naar overzicht

Vacature - Business Consultant (regio Arnhem)

TANS zoekt een Business Consultant, die bij klanten binnen de logistiek en transport onze oplossingen gaat implementeren en als helpdesk zorgt voor een optimale klanttevredenheid..


Business Consultant (regio Arnhem)


TANS is sinds 1985 actief in de markt van transport en logistiek, sectoren die continu in beweging zijn. Onze oplossingen, leverbaar op eigen server of in de cloud, zijn erop gericht de administratieve processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Als Business Consultant zorg jij ervoor dat deze oplossingen bij onze klanten worden geïmplementeerd. Een nieuw systeem kan impact hebben op de bedrijfsprocessen, vanuit jouw bedrijfskundig inzicht en kennis van logistieke processen geef je uitleg en training aan de eindgebruikers, zodat zij zich realiseren dat onze oplossing hun werk leuker en makkelijker maakt.


Je hebt regelmatig overleg met de accountmanager over nieuwe opdrachten en de specifieke wensen van de klant en met de afdeling R&D over de software. Bij implementaties bieden onze Technisch Consultants ondersteuning bij de koppeling met andere systemen, of met boordcomputers.

Jij fungeert als projectleider en bewaakt de voortgang, met de administratie onderhoud je contact over de facturatie van geleverde producten en diensten en gewerkte uren.  

Als Business Consultant heb je, binnen jouw regio, vaste klanten. Daarnaast bedien je regelmatig de 1e of 2e lijns helpdesk. Je zorgt voor een adequate oplossing met een optimale response- en afhandeltijd.   

           

Jouw profiel

• Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur Bedrijfskundige Informatica;

• Bedrijfskundige kennis;

• Kennis van logistieke processen;

• Kennis van ICT;

• Goede beheersing van de Nederlandse - en Engelse taal in woord en geschrift.

Als Business Consultant werkt je intensief samen met een vaste klantenkring en met collega’s.

Je krijgt van ons veel vrijheid, je kunt tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Hier staan loyaliteit en teamgevoel tegenover. Klantgerichtheid, creativiteit en probleem analytisch vermogen zijn onlosmakelijk met deze functie verbonden.


Wij bieden

• Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve ongevallenverzekering, prima pensioenvoorziening, een leaseauto, laptop en een telefoon.

• Een baan met volop vrijheid, binnen een groeiende organisatie binnen een sector die nooit stil staat.


Interesse?

Klaar om in te stappen? Solliciteer via onderstaande link!

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter, Marco van de Vliet, via 06-43764121.

Primatch ondersteunt TANS bij de werving van deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Tags: business consultant

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn